Edwin + Petra

Lieve Emmily,

 

We spreken elkaar vast nog wel later, maar net voordat we in het vliegtuig stappen wil ik je nog even ontzettend bedanken!! Zaterdag was echt een top dag, en het was zo fijn om jou als fotograaf daarbij te hebben. Natuurlijk zijn we super benieuwd naar alle mooie foto's die je hebt gemaakt, maar ik wil je ook voor nu enorm bedanken omdat je ons zo ontzettend op ons gemak hebt gesteld. Zowel voor de foto's als voor de nodige zenuwen tussendoor. 

We spreken elkaar snel!

 Liefs Edwin & Petra

---

Hi Emmily

Wat super leuk!!! We hebben de foto's van het weekend natuurlijk samen goed bekeken, al een aantal keer :) En ze zijn echt fantastisch mooi geworden, elke keer als ik weer kijk zie ik weer nieuwe details die me nog niet waren opgevallen. Echt prachtig!!

Wij waren vereerd dat we jou als fotograaf mochten inzetten. Je maakt echt prachtige foto's en hoe je mengelde met onze gasten was heel fijn, veel van onze vrienden en familie waren ook heel erg enthousiast over jou aanwezigheid. En ik denk dat ik veel mensen blij kan maken met een mooie foto van hun. 

Spreken elkaar dan snel weer!!

Liefs Petra