EMMILY B.
EMMILY B.

About

storytelling emotion-driven

wedding photographer

GEPASSIONEERD FOTOGRAFE. HAPPY BUBBLE. KRULLEN. FORENSISCH CRIMINOLOGE. LIEF. LOVES LIFE!

Emmily B. Photography

In het heel kort over mij 

Te lieve ouders die er altijd voor me zijn, super zus waar ik niet zonder kan & stoere broer; mijn gezin.
Gek op sneakers, jeans om in te wonen & hoedjes!
Super blij met mijn mega fijne kantoor in het centrum van Amsterdam.
Mijn teckel Suvi zien rondscheuren op het strand of haar voorin mijn fietskratje zien... 
Chocola is mijn verslaving. En latte macchiato in koffietentjes drinken. En dansen!
Ik houd van storm. Wanneer ik binnen zit.
Mensen laten stralen voor mijn camera & stralende mensen maken me gelukkig.


Of ik je nog wat meer wil vertellen over mij? Tuurlijk!

Mijn liefde voor de camera begon toen ik nog een kleine krullenbol was, maar werd een echte crush toen ik 17 was. Inmiddels is mijn crush uitgegroeid tot een hele heuse relatie en beleven mijn twee Canon 5D Mark III's en ik de mooiste avonturen. De aandacht moet wel een beetje verdeeld worden, want naast werken houd ik er ook heel erg van om mijn familie en vrienden te zien en om het leukste hondje van de wereld eens flink te knuffelen.

Mijn fotografie stijl zou ik omschrijven als verhalend met een stoer randje. Ik ben altijd op zoek naar de echte momenten en het pakken van emoties. Ik wil niks liever dan jullie verhaal vertellen zoals die is. Wanneer jullie je foto's terug zien, wil ik dat jullie de dag weer helemaal herbeleven.

Een master in de forensische criminologie en freelance fotografie is niet de meest voor de hand liggende combinatie. Soms loopt het leven anders dan verwacht! Ik heb de mazzel dat ik nu doe wat ik het allerleukste vind. Sinds de sprong in het diepe loopt het ene mooie project over in het andere mooie project, mag ik door die deuren waar "verboden toegang" op staat, raak ik ontelbaar veel keren geïnspireerd waar ik vroeger vast geroest zat én ontmoet ik de meest uiteenlopende & bijzondere mensen. Ik kan niet anders dan zeggen, LOVE my job!!


Laten we een kopje koffie doen!


Wil je eens met me kletsen, meer over mijn werkwijze horen of me nóg ietsje beter leren kennen... Geef me een belletje op  +316 3950 7774 of stuur een mailtje naar info@emmilyb.com en we spreken een keertje af!