About

Storytelling emotion-driven photographer

GEPASSIONEERD FOTOGRAFE. HAPPY BUBBLE. KRULLEN. FORENSISCH CRIMINOLOGE. LIEF. LOVES LIFE!

Emmily B. Photography

In het heel kort over mij 

Te lieve ouders die er altijd voor me zijn, super zus waar ik niet zonder kan & stoere, lieve broer; mijn gezin.
Gek op sneakers, jeans om in te wonen & hoedjes!
Mega blij met mijn ‘buitenhuisje’, een vet chille caravan aan het water in Loosdrecht.
Mijn teckel Suvi zien genieten, rondscheurend op het strand of voorin mijn fietskratje.
Ik houd van storm. Wanneer ik binnen zit.
Chocola… Mijn verslaving. En latte macchiato in koffietentjes. En dansen!
Van Misdaad naar Liefde toen ik besloot forensische criminologie achter me te laten voor de fotografie.
Mensen laten stralen (voor mijn camera) & stralende mensen maken me gelukkig.


Of ik je nog wat meer wil vertellen over mij? Tuurlijk!

Mijn liefde voor de camera begon toen ik nog een kleine krullenbol was, maar werd dankzij mijn vader een echte crush op mijn 17e. Inmiddels is mijn crush uitgegroeid tot een serieuze relatie en mijn twee Canon 5D Mark III's en ik beleven heel wat avonturen. De aandacht wordt wel goed verdeeld, want naast fotografie houd ik er ook erg van om mijn familie en vrienden te zien, te reizen en om het leukste hondje van de wereld eens flink te knuffelen.

Mijn fotografie stijl zou ik omschrijven als verhalend met een stoer én zacht randje. Ik ben altijd op zoek naar de momenten van verbinding en emotie. Het vastleggen van deze authentieke momenten is waar ik echt het meeste van geniet. Daarom houd ik na al die jaren nog altijd zo van bruiloften en gezinnetjes vastleggen! Niks zo mooi als een verhaal vertellen zoals die is.

Een master in de forensische criminologie en freelance fotografie is niet de meest voor de hand liggende combinatie. Maar nog altijd intens gelukkig dat ik het roer omgegooid heb. Inmiddels alweer 7 jaar geleden en 150 bruiloften verder en nog altijd loopt het ene mooie project over in het andere. De fotografie geeft me veel vrijheid, maakt dat ik geïnspireerd raak én de meest uiteenlopende & bijzondere mensen ontmoet. Inmiddels geef ik ook workshops in de fotografie en coach ik andere fotografen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik de voor mij beste job van de wereld gevonden heb! Het is een verlengstuk van wie ik ben.


Laten we een kopje koffie doen!


Wil je eens met me kletsen, meer over mijn werkwijze horen of me nóg ietsje beter leren kennen... Geef me een belletje op  +316 3950 7774 of stuur een mailtje naar info@emmilyb.com en we spreken een keertje af!